Tarifes

CONTACTE

Telèfons de contacte

+34 619 514 159
+34 972 192 004

Mail reserves

reserves@ulldeter.net

COM ARRIBAR

El refugi d’Ulldeter s’ubica al terme municipal de Setcases, a la província de Girona. El refugi es troba situat a la falda del Gra de Fajol, a prop del naixement del riu Ter.

Per a arribar-hi en cotxe des de Barcelona cal seguir la carretera C-17 o la N-152 cap a Vic. Després continuem per la C-17 fins a Ripoll. Aquí agafem la C-26 direcció Sant Joan de les Abadesses i enllacem amb la C-38 fins a Camprodon. Aquí agafem la carretera direcció a Setcases.

Si veniu des de Girona heu d’agafar la C-66 fins a Banyoles i després direcció Olot per la A-26 (eix dels Pirineus). Des d’Olot agafem la C-26 direcció la Vall de Bianya i el túnel de Collabós fins enllaçar amb la C-38 direcció Camprodon.

Un cop a Setcases seguim per la única carretera que hi ha i que està indicada a l’estació de Vallter 2000, són 12 Km de pujada. Un cop passat el primer parquing del telecadira ja trobareu una indicació del Refugi d’Ulldeter, ja podeu aparcar, no cal que arribeu a l’estació de Vallter 2000. El camí surt des d’una corba i ja hi ha un indicador. Des d’allí són 20 minuts de pujada fins el refugi seguint les marques de GR.

Hi ha l’opció d’agafar el transport públic. Cal haver comprovat prèviament els horaris i les tarifes. A Setcases hi arriba la Teisa una empresa d’autobusos. Fins a Ripoll hi ha la possibilitat d’arribar-hi amb el tren des de Vic. Podeu consultar els enllaços.